Menu

Escola d'Atletisme de muntanya

Com que ens agraden molt els valors que transmet l'esport de muntanya, la natura, el córrer, etc., ens hem proposat de transmetre tots aquest valors als petits de casa, i així poder córrer, saltar, caminar i gaudir de l'entorn tant privilegiat que tenim a les nostres contrades.

L'escola d'atletisme de muntanya, és un projecte que van començar una colla d'amics amants de la natura i de l'esport. Tots tenim les nostres històries esportives, i a cadascú l'esport ens ha ajudat d'una manera diferent. Però com a nexe comú l'esport ens ha aportat companyerisme, civisme, valors, esforç,... valors que creiem important de transmetre als infants i jovent. Per aquest motiu vam decidir iniciar aquest projecte.

Els fonaments sobre els que hem fet créixer el nostre projecte són els següents:

  • ENTORN: Volem que els infants i joves coneixin, aprenguin a valorar i respectar la natura, la muntanya, l'entorn en el que vivim.
  • PERSONA: Volem que els infants i joves creixin com a persones amb valors, persones sòlides i respectuoses que aprenguin el companyerisme, l'auto superació, el treball en equip...
  • ESPORT: Trail running, orientació, diferents treballs específics de tècniques d'atletisme (pujades, baixades, treball de força...), esport en general

Ho portem a la pràctica amb grups adaptats a les edats i capacitats de cada infant/jove, perquè l'important és que tinguin una experiència positiva que els permeti sentir-se còmodes i disfrutar de cada activitat. Les activitats es realitzaran utilitzant diferents jocs, en terrenys i entorns variats del poble de Torelló o la Vall del Ges, un entorn privilegiat.

Quin és l'equip que estem portant a terme el projecte?

ENTRENADORS: Enric Aumatell, Gerard Fiol
EQUIP DE SUPORT: Enric Rota, Gabriel Crosas, Ismael Casadesus, Jordi Alsina

Horaris i dades bàsiques de les activitat

HORARI: dimecres de 17.30 a 19:00h
INICI I FINAL DE L'ACTIVITAT: des de L'Esportiu C/ Capsavila, 8 de Torelló (08570)
En cas de pluja al Pavelló de Torelló
Si l'activitat ho requereix o realitzem alguna activitat especial s'avisarà per el GRUP DE WHATSAPP que cada cada grup té activat.
PREU: 15€/mensuals